Leuk dat je dit artikel bezoekt. Om je alvast op weg te helpen kan je altijd een aanvraag doen voor het inhuren van verhuizers. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Benieuwd met wat voor opdrachten we jou kunnen helpen? En wat voor verhuizers er via ons ingehuurd kunnen worden? Lees dan even verder. Om het je alvast makkelijk te maken kan je verhuizers inhuren voor de volgende opdrachten en verhuizingen:

  1. Inboedel/woningverhuizing
  2. Wasmachines of bankstellen laten verhuizen
  3. Hotelverhuizing
  4. Interne verhuizing
  5. Bedrijfsverhuizing
  6. Projectinrichting
  7. Montage van kantoormeubilair

Wat kost het inhuren van verhuizers?

Voor het inhuren van verhuizers hanteren wij vaste tarieven per uur. Het hangt een beetje van de complexiteit van het werk af. Want een piano laten verhuizen is een stuk risicovoller dan bijvoorbeeld tien bureaus. Het uurtarief voor het inhuren van verhuizers begint bij €37,50 per uur exclusief 21% btw en kan oplopen tot €45,00 per uur exclusief 21% btw. In het laatste geval moet het wel echt om heel specialistisch werk gaan. Anders zal het tarief eerder richting de €37,50 per uur liggen.

Daarbij is er ook een minimale inhuur periode. We krijgen dagelijks veel aanvragen voor het verhuizen van bankstellen of wasmachines. In principe kunnen wij altijd proberen verhuizers langs te sturen. Alleen opdrachten als deze duren vaak maar 20 tot 40 minuten. Terwijl we wel reistijd en reiskosten kwijt zijn om ons verhuisteam daar te krijgen. Daarom rekenen onze planners voor kleinere verhuisopdrachten vaak een vaste prijs die ligt tussen de €50,00 en €175,00 exclusief 21% btw in totaal.

Verhuisteam nodig?

Het is mogelijk om een verhuisteam in te huren. Een verhuisteam bestaat in de basis uit minimaal drie verhuizers plus verhuiswagen. Dit is geen vrachtwagen maar een kleine bakwagen waar geen vrachtwagenrijbewijs voor nodig is. Een verhuisteam wordt in de basis ingezet voor volledige verhuizingen. Echter worden onze verhuisteams ook ingehuurd voor bijvoorbeeld het verhuizen en leveren van nieuwe bedden en matrassen voor een hotel of ziekenhuis. In dit geval wordt er vaak vooraf met een vaste prijs gewerkt voor de inhuur van een verhuisteam.

Verhuizers plus verhuiswagen

Heeft u een kleine verhuisopdracht maar moeten er wel spullen van A naar B worden gebracht? Dan is er dus een verhuiswagen nodig. Wij rijden niet in wagens die u zelf huurt. Wanneer er een verhuiswagen nodig is komen wij met onze eigen mensen wagens. Het is mogelijk om twee verhuizers plus een verhuiswagen in te huren. Dit kost in totaal €90,00 per uur exclusief 21% btw.

Verhuislift inhuren

Heeft u voor een dag of dagdeel een verhuislift nodig? Dan kunt u ook deze inhuren via Verhuisbedrijf Gordijn. Voor het inhuren van een verhuislift plus verhuizer (het kan niet los van elkaar ingehuurd worden) dan kost dat €80,00 per uur exclusief 21% btw.

Inboedel/woningverhuizing

Voor een complete inboedel of woningverhuizing (ook wel particuliere verhuizing genoemd) rekenen wij meestal een totaalprijs op basis van een offerte. Deze offerte wordt vooraf opgenomen door één van onze accountmanagers of Mike Gordijn (de eigenaar van Verhuisbedrijf Gordijn). Normaal gesproken is het niet mogelijk om losse verhuizers in te huren voor een inboedel verhuizing of woningverhuizing. De reden daarvan is dat er bij dit type verhuizingen veel factoren meespelen, die de duur van de verhuizing bepalen. Daarom is het belangrijk voor ons (maar vooral voor jou als opdrachtgever) dat er vooraf duidelijke afspraken op papier staan.

Wasmachines of bankstellen laten verhuizen

Het is mogelijk om een wasmachine en droger of bankstel te laten verhuizen of tillen in uw woning. Daar moet wel direct bij worden vermeldt dat dit kleine opdrachten zijn. Waar onze mensen in de meeste gevallen niet langer dan dertig minuten mee bezig zijn. Daardoor noemen wij altijd voorafgaand aan dit soort klusjes een totaalprijs. Deze totaalprijs kan nog wel eens afschrikken. Dat komt omdat de klus vaak zelf heel kort van duur is. Alleen wij moeten vak na een verhuizing onze hele verhuisploeg hiervoor langssturen. In de prijs die wij noemen zit dus de reistijd, benzinekosten én een berekening voor de opdracht zelf.

Hotelverhuizing

Een hotelverhuizing is in de meeste gevallen een interne verhuizing of het lossen van nieuwe meubels op locatie. Het is in dit geval dus mogelijk om twee of meerdere verhuizers tegen een vaste prijs per uur in te huren. Hotels hebben vaak liften en karren die gebruikt worden voor het personeel. Toch is het mogelijk om voor een hotelverhuizing een verhuislift of andere materialen in te huren. Dit rekenen wij dan los mee in de uur prijzen voor de verhuizers die worden ingehuurd.

Interne verhuizing

Een interne verhuizing is eigenlijk het geval waarin binnen een gebouw of terrein woningen of kantoren worden verhuisd. In dit geval is er dus geen transport nodig maar alleen verhuizers. Voor een interne verhuizing is het ideaal om tegen een vaste prijs per uur verhuizers in te huren. Het is nog wel belangrijk om de locatie van de interne verhuizing te overleggen met onze planners. Dit komt omdat wij voor interne verhuizingen ver buiten de regio ook reistijd moeten rekenen.

Bedrijfsverhuizing

Eén van de leukere opdrachten om uit te voeren is de verhuizing van (kleine) bedrijven. Dat komt omdat er bij een bedrijfsverhuizing altijd met een planning wordt gewerkt, die langer duurt dan een dag. Bij een inboedel verhuizing moet de opdracht aan het einde van de dag afgerond zijn. Bij een bedrijfsverhuizing wordt er vaak in fasen gewerkt zodat niet het hele bedrijf plat gelegd wordt. Daarbij komt er bij een bedrijfsverhuizing ook veel montagewerk kijken. Montage van kantoormeubilair is leuk werk om te doen voor onze verhuizers. Het geeft wat afwisseling aan het werk en klussen aan meubels is voor veel verhuizers leuk om te doen. Daarbij komt er ook vaak wat verwerking van bekabeling bij kijken. Wat ook weer voor wat afwisseling zorgt.

Projectinrichting

Projectinrichters behoren op dit moment tot de grotere opdrachtgevers van Verhuisbedrijf Gordijn. Bijna alle projectinrichters waar wij voor werken huren op uurbasis onze verhuizers en monteurs in. Monteurs zijn verhuizers met kennis van montage en projectmeubilair. Hierdoor kunnen wij op opdrachten van projectinrichters het transport, de opslag, de verhuizingen én montage voor onze rekening nemen. Deze unieke combinatie van diensten maakt het dat projectinrichters één van onze favoriete opdrachtgevers zijn om voor te werken.

Montage van kantoormeubilair

De montage van kantoormeubilair wordt vaak onderschat. Zeker nieuw kantoormeubilair kan een flinke investering zijn voor bedrijven. Vaak wordt er door bedrijven onderschat hoeveel tijd het gaat kosten om al het nieuwe projectmeubilair te monteren. Niet alleen de tijd om te monteren wordt onderschat, ook de kwaliteit waarmee dit gebeurd. Het is daarom interessant om verhuizers met kennis van montage in te huren om kantoormeubilair te laten monteren.

Privacy Preference Center