Kantoorverhuizing

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het uitbesteden van een complete kantoorverhuizing. 

Kantoorverhuizing Uitbesteden?


Kantoorverhuizing laten uitvoeren?

Heeft uw organisatie hulp nodig bij het verhuizen van uw kantoor? Verhuisbedrijf Gordijn is een gespecialiseerde verhuisorganisatie met de nadruk op de zakelijke markt. Jaarlijks voeren wij voor verschillende kantoren verhuizingen uit in de regio Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Schiphol en Amsterdam. Bovendien zorgen wij voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Wij verzorgen zowel interne als externe kantoorverhuizingen. Heeft u een archief wat moet worden verhuisd of gaat u van meerdere locaties naar één locatie of andersom? Dit kan allemaal bij Verhuisbedrijf Gordijn.

Uitvoering van de kantoorverhuizing

Verhuisbedrijf Gordijn bereidt uw kantoorverhuizing zorgvuldig voor tot in detail. Vooraf bespreken we hoe we het beste de kantoorverhuizing kunnen uitvoeren, in welke volgorde de kantoorverhuizing gaat plaatsvinden en hoeveel tijd er nodig is. Wij zorgen voor een goede planning welke volledig is afgestemd op uw openingstijden, zodat u er zo min mogelijk hinder van ervaart.

Flexibele tijden

Indien gewenst biedt Verhuisbedrijf Gordijn uw verhuizing ook aan in de avond, weekend of in de vakantie. Dient uw kantoor open en bereikbaar te blijven gedurende de kantoorverhuizing, dan bieden wij de verhuizing ook in fases aan.

Hoe gaan wij te werk?

Iedere verhuizing vraagt een andere aanpak. Zo is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de planning, het personeel, de inboedel en natuurlijk of het kantoor open blijft tijdens de verhuizing. Niet iedere kantoorverhuizing kan in één dag worden uitgevoerd. Zo bieden wij de mogelijkheid om de verhuizing gefaseerd uit te voeren. Waarbij er in verschillende dagdelen over een langere periode wordt verhuisd.

Opslag voor kantoren en bedrijven

Naast de verhuizing kunnen wij in samenwerking met onze partners ook het opslag voor u organiseren. Voor meer informatie over opslag voor kantoren kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.

Offerte kantoorverhuizing

Wilt u graag een perfect geregelde kantoorverhuizing in de regio Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Schiphol of Amsterdam? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Verhuisbedrijf Gordijn via ons mailadres [email protected] of bel ons op nummer 085 080 1600

  • een duidelijke offerte vooraf
  • een goede prijs- en kwaliteitsverhouding
  • een zorgvuldige uitvoering
  • flexibele verhuistijden


Privacy Preference Center