Dagelijks ontvangen wij van zowel particulieren als medewerkers van bedrijven vragen over de montage van kantoormeubilair. De reden dat mensen met hun vraag bij Verhuisbedrijf Gordijn terecht komen, is omdat wij veel werken voor projectinrichters. Werken voor projectinrichters betekent dat er veel kennis moet zijn van verschillende merken projectmeubilair. Dat kunnen verschillende soorten projectmeubilair zijn. Zoals kantoormeubels, schoolmeubels, kantinemeubels en natuurlijk thuiswerkplekken. Doordat wij deze kennis in huis hebben zijn vragen vaak snel beantwoord. Wel blijkt er vaak snel dat er bij grotere aantallen eerder een ervaren projectmonteur nodig is, dan mensen vooraf hadden gedacht.

Wat komt er allemaal kijken bij de montage van projectmeubilair?

In grote lijnen zijn er een aantal zaken die komen kijken bij de montage van projectmeubilair. Om te beginnen moet er rekening worden gehouden met het merk. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met het inhuizen en verhuizen van de meubels. Als laatst moet er rekening worden gehouden met gereedschap en het aantal projectmeubels.

Verder moet er eigenlijk ook nog worden nagedacht over wat er moet gebeuren met het oude projectmeubilair. Wordt dit verkocht aan een derde partij (wel zo duurzaam) of moet het naar een recyclingbedrijf gebracht worden (hier hebben wij samenwerkingen in).

Type merk

Het montageteam van Verhuisbedrijf Gordijn heeft inmiddels ervaring met eigenlijk alle merken projectmeubilair. Van zit-sta bureaus voor thuiswerken tot kantoorkasten en van kinderstoelen tot vergadertafels. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we hebben het al gemonteerd of gedemonteerd op locatie.

Voordat je een partij gaat inschakelen die jou kan helpen met het monteren van projectmeubilair, is het verstandig om eerst even de merken goed op een rijtje te krijgen. Dat is niet alleen belangrijk voor de inschatting van de hoeveelheid werk, maar ook voor de verzekeringen. Duurdere merken moeten vooraf aangegeven worden bij de verzekering. Dat is in de basis hoe professionele partijen te werk gaan. Verhuisbedrijf Gordijn is verzekerd voor bijna alle soorten projectmeubilair. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Bij deze uitzonderingen moeten wij altijd even met de verzekering vooraf overleggen en aangeven wat wij precies gaan doen. Mocht er dan onverhoopt toch iets fout gaan, dan is iedereen hiervoor gedekt.

Verder hebben de projectleiders van Verhuisbedrijf Gordijn contacten met een groot aantal merken. Mochten wij zelf tegen vragen aanlopen dan weten we vaak wie we moeten contacten om deze vraag beantwoord te krijgen.

Transport en verhuizing van projectmeubilair

Het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw kantoormeubilair kan veel meer tijd en werk opleveren dan vooraf gedacht. Dat komt omdat veel mensen vaak rekening vergeten te houden met het transport, het inhuizen en natuurlijk het uithuizen van het oude kantoormeubilair. Het is daarom altijd even goed om de accountmanager van een verhuisbedrijf vooraf langs te laten komen. Zodat er een op maat gemaakte verhuisofferte gemaakt kan worden.

Gereedschap en het aantal projectmeubels

De prijs voor het uitbesteden van projectmontage is van een aantal zaken afhankelijk. Niet alleen het transport en de tijd die het kost om het projectmeubilair in te huizen. Ook de complexiteit van het kantoormeubilair is belangrijke factor, en natuurlijk de hoeveelheid kantoormeubels. Hoe meer er gemonteerd moet worden hoe langer de projectmonteurs bezig zijn.

Zorg dat je goed verzekerd bent

In andere blogs hebben we hier ook al advies over gegeven. Voordat je een partij gaat inschakelen die kan helpen bij de montage van kantoormeubilair, moeten er eerst afspraken over de verzekeringen worden gemaakt. In de basis zijn montagebedrijven voor bijna alle schades verzekerd. Denk alleen al aan het eenvoudige geval waarin iemand per ongeluk verkeerd in een tafelblad boord. Waardoor dit blad onbruikbaar is geworden. Dit zal dan bij iemand op de verzekering gedeclareerd moeten worden. in de basis is het dan het montagebedrijf die deze verzekering hoort te regelen. Ook Verhuisbedrijf Gordijn is verzekerd voor de schade bij projectinrichtingen en de montage van kantoormeubilair.

Montagemedewerker inhuren?

Wij werken met een team van verhuizers die opgeleid zijn in de projectmontage. De projectmontage bevat alle montage van projectmeubilair, kantoormeubels, schoolmeubels, tafels, kantoorkasten en in sommige gevallen zelfs mos wanden, vloeren en wanden. De montagemedewerkers van Verhuisbedrijf Gordijn zijn in te huren voor vaste tarieven per uur. Afhankelijk van het type projectmeubilair liggen deze tarieven rond de €32,75 tot €37,50 per uur exclusief 21% btw.

Privacy Preference Center